fbpx
Loading...

[sth_portfolio grid_elements=”3″ grid_elements1=”4″ sorting=”DESC” exclude=”1182″ item_display=”Vertical Rect” text_position=”left-bottom” item_offset=”10″ overlay_offset=”20″ overlay_opacity=”10″ item_hover_effect=”zoom-effect” portfolio_cats=”classic, industrial, apartments, houses”]

[sth_services icon_fontawesome=””]Cégünket 2006. 11. 14 – én jegyezte be a Cégbíróság. Alakulásunk óta folyamatos fejlődést mutat.

Kezdetben mikro-és kisvállalkozások könyvviteli, számviteli és TB ügyintézői feladatait végeztük. A fejlődés eredményeképpen több környékbeli középvállalkozás vette igénybe szolgáltatásainkat.

A cég alakulása óta foglalkozik Víziközmű társulatok könyvviteli, számviteli, pénzügyi tanácsadói és speciális érdekeltségi hozzájárulás analitikus nyilvántartásával.

A Víziközmű társulatok egyedi nyilvántartása szükségessé tette egy analitikus nyilvántartó szoftver kifejlesztését, melyet partnerünkkel, a szoftverfejlesztő KiMo-Soft Kft. – vel közösen hoztunk létre.

A Víziközmű társulati feladatok ellátásából adódó önkormányzati kapcsolatrendszerünk és a Víziközmű törvény változása indokolta, hogy elkezdtük a közművagyon értékelést, mint új szolgáltatást bevezetni 2012 év elején.

KÖZMŰVAGYON-ÉRTÉKELÉSI KLASZTER (KÉK) saját fejlesztésű, MAVÍZ (Magyar Víziközmű Szövetség) által szakmailag zsűrizett és díjazott TIKA nevű vagyonértékelést támogató szoftvert szintén partnercégünk, a KiMo-Soft Szoftverfejlesztő Kft. programozta és folyamatosan fejleszti a felmerülő igények szerint.

A cég vezetése nagy hangsúlyt fektet az innovációra, mert véleményünk szerint a mai informatika rendkívül gyors fejlődése megköveteli ezt, aki nem fejleszt, nem tud lépést tartani a hatóságok által elvárt informatikai követelményeknek.

A szolgáltatások menüpontban megtalálja szolgáltatásainkat, mellyel állunk rendelkezésre minden régi és új partnerünknek.[/sth_services]

[sth_services icon_fontawesome=””]

Cégünk fő tevékenysége 2005 óta a szoftverfejlesztés, elsősorban az egyedi igények szem előtt tartásával. A legújabb programozási technológiákkal és megoldásokkal igyekszünk a bővülő keresletet a legmaximálisabban kiszolgálni. Szoftvereink jelentősen megkönnyítik partnereink mindennapi munkáit mert egyszerűek, átláthatóak.

Jelszavunk a rugalmasság és az alkalmazkodás. Ügyfeleinknek testre szabott rendszereket kínálunk, sajátosságainak megfelelően illesztjük, valamint egyedi rendszereket tervezünk és fejlesztünk.

Alkalmazásainkat folyamatosan fejlesztjük a felhasználók igényei alapján, ezért változnak, fejlődnek, így az elkészített program bármikor új funkcióval bővíthető.

Az általunk készített programok, rendszerek garantáltan hibamentesek, folyamatosan tesztelt, végleges változatok. Amennyiben mégis bármilyen probléma merülne fel, azt cégünk teljesen ingyenesen orvosolja, időkorlátozás nélkül, azaz szoftvereinkre örök garanciát és támogatást biztosítunk.

Reméljük, hogy szaktudásunkkal, IT megoldásainkkal az Ön vállalkozását is sikerre vihetjük!

[/sth_services]

[sth_services icon_fontawesome=””]Irodatechnika, informatika[/sth_services]

[sth_services icon_fontawesome=””]Cipős bolt[/sth_services]

Scroll Up