fbpx
Loading...

Blokknyomtatós értékesítés

A korszerű számlázó és raktárkezelő program kiválóan alkalmazható olyan környezetben, ahol az ügyfeleknek a vásárlásról blokk méretű bizonylat (nyugtamelléklet vagy egyszerűsített számla) nyomtatása szükséges. Ezen kívül a program segítségével pontosan nyilvántarthatja ügyfeleit, raktárkészletét, bevételeit, költségeit, nyereségét, továbbá naprakészen láthatja a termékenkénti forgalmat, visszakeresheti az eladásokat, könnyebben leltározhat, stb.

Ha a jogszabály az Ön tevékenysége esetén kötelezővé teszi a nyugta pénztárgéppel történő kiállítását, akkor is készíthet nyugta mellékletet, amely tartalmazni fogja az ügyletre írt tételeket is, valamint az áfakulcs szerinti bontás segíti a pénztárgépbe történő adatrögzítést.

Az eladásokat minden esetben a számlázó és raktárkezelő programban kell kezelni! A pénztárgép csak egy segédeszköz, melyet kizárólag a pénztárgépes nyugta nyomtatásához kell használni. A blokknyomtató nélkülözhetetlen része a rendszernek, ez gondoskodik a nyugta mellé csatolható nyugtamellékletek, valamint a blokk méretű egyszerűsített számlák nyomtatásáról.

Más ügyviteli szoftverekkel ellentétben (melyek általában csak egy konkrét pénztárgéppel működnek) a cégünk által fejlesztett megoldás egyik legnagyobb előnye, hogy BÁRMILYEN típusú pénztárgép esetén használható! A pénztárgép számítógéppel való összekötésére nincs szükség, mivel ez a két eszköz közvetlenül egyik irányban sem kommunikál egymással!

Ajánlott papírszélesség : 76 mm (kb. 40 karakter/sor)

Képek:

Blokk_ablak            Blokk

 

Scroll Up